30 dec - the day before tomorrow

imorgon är sista dagen på 2010, fett bra år! imorgon ska vi avsluta året då jag insåg hur viktigt det är att klara fysik b, haha! det blir en mysig tjejmiddag hos elin, sen ska jag väl hinna pussa mama, pappa, tetka och teca innan morgonen genom att springa iväg lite till serbfesten.
dansa något kolo kanske? får se hur det blir.

men ikväll ska jag träffa carro, denis, jesper och jakob för lite mat och bio, ska se the town,
har ingen aning om vad det är för film, men carro tror på den så vi kör på!



poljubi me za dobro jutro ;D

13 dec - who does that?!

Fan vad irriterad jag blir! Vem fan bombar sig själv? Vem skickar en ljudfil till TT och säger:

Era barn, döttrar, bröder och systrar ska dö.

Att man är religiös, fine! Det är bra att ha något att tro på! Patriotisk, great! Underbart att man älskar sitt land! Att man är förbannad för orättvisan i världen, inevitable! Men var kommer mördare in i bilden? Hur kopplar man ihop dessa? Är så trött på att det finns så mycket hemska människor, hur växer man upp och blir sån? Vem uppfostrar en mördare? Är det något som inte stämmer från födseln eller är det helt enkelt något man lär sig? Blir man tränad av andra idioter?
Alltså dem påstår att denne snubben inte ens var religiös, att det är sånna som han som blir de "bästa" självmordsbombarna. Det är sånna man kan lära.

Hur tänkte han när han fyllde väskan med spikar och hoppades på att få till en massaker? Jag skulle vilja veta vad som pågick i huvudet på honom när han stod där, utanför Scorett på Drottninggatan och bara sprängde sig själv i bitar. Jävla fanskap!

Ursäkta mitt fina arga inlägg som absolut inte har någon koppling till thailand, är bara så sjukt förbannad! Det är bara en sån dag idag när jag fan inte förstår mig på världen alltså!

12 dec - spontaneous much?

Det blir alltid bäst när det händer utan att man har lagt för mycket tanke kring det. Jämför tex. nyår med andra kvällar, vinner nyår verkligen då? Don't think so! Bara för man vill att det ska vara en oförglömlig kväll så skiter det sig ofta. Det jag vill komma till är att det igårkväll blev en härlig spontanutgång på... you guessed right! CENTRUM!
Swedenklintarna och LaBann var taggade och jag och Tanja hade inget speciellt för oss, så vi körde lite förfest hos pappa Edh med drinkar och alfapet, barnversionen. Sen blev det balkantaxi ner till juneporten och ett jävla fett träningspass på dansgolvet. Haha, jag laddar inför stranden i 3 månader!

Pic evidence:


11 dec - CELEBRATION TIME!

ELIN HAR FÖR FAN FÅTT JOBB I STHLM! PÅ KAMELO! Jag är så grymt glad för hennes skull! Men samtidigt så är det lite blandade känslor, jag är glad som en häst för henne verkligen, för detta är ju det hon verkligen vill jobba med, inredning är ju hennes thing, men samtidigt så känns det sjukt lustigt att hon inte kommer bo här hemma mer, i vårt lilla älskade Jönköping. Men det är ju precis som hon själv säger "En sån här chans kan man inte tacka nej till". Tur du inte bokade flygbiljetten till Thai Kickbox ;)
Men för att fira hennes nya jobb så drog iaf jag, Elin och Jessica ut på en liten spontan drinkkväll. Vi hamnade på Amor där vi skålade och firade, det blev inget dansande eftersom det var för kallt för att stå i kön till Centan, och Karlssons vill ju inte ha oss där riktigt än, haha.


Elin med sin älskade appletini


FÄRSK FISK TO YA'LL!


07 dec - Hotell i Bangkok - CHECK!

Igår kväll var thai-gänget här för att vi skulle fixa lite med hotell i Bangkok och på Koh Phangan.

Vi var duktiga och bokade ett hotell för första natten i Bangkok. Vi tycker att det räcker med en natt eftersom vi kommer åka tillbaka till Bangkok innan vi flyger hem till Sverige igen. Då kommer vi vara där fler nätter för att hinna shoppa, vi gör det i slutet för att slippa släpa omkring allt i väskorna i 3 månader.

 

Vi bokade ett hotell på "backpackergatan", hotellet heter Miramar och är 4 stjärnigt.

Haha, 4-stjärnigt i en storstad för inga pengar alls knappt. Feels good!

Bilderna är från hotellets hemsida. Ser ju helt okej ut faktiskt.


 

Hotellet på Koh Phangan som Tanja tyckte vi skulle bo på (Coral bungalows) var helt fullbokat under fullmoonpartyt i februari, så nu måste vi hitta ett annat bra ställe. Easier said than done!

Det känns iaf skönt att vi har fått någonting gjort! En sak att pricka av listan.

 

LATER!


01 dec - 57 days to go!

Oh, happy day!
Idag har jag har inte gjort ett skit. No, that's a lie! Jag var på personalmöte i morse. Which means i was up early,  vilket är skönt, men jag har inte gjort något mer vettigt. Ätit, fixat musik, druckit te,  ätit lite till, tittat på dåliga serier.

Om två veckor har jag och Babsan en gemensam läkartid, det är dags att ta sprutorna inför resan. Det är läskigt hur nära det är nu, 57 dagar är fan ingenting! Det är inte ens två månader, sick, rly sick!

Känner att det verkligen är dags att boka hotell i Bangkok för de 2-3 första nätterna, så måste vi ha hotell under fullmoon partyt också! According to Tanja, som var i Thai för ett år sen, så måste vi bo på ett hotell som heter Coral eftersom "allting händer där". Haha. Skönt att cochen har vettiga tips.

Nu känner jag att jag måste skicka iväg ett mail till thai-gänget. Vi har en hel del att fixa innan vi kan tagga till på riktigt!
  • hotell i bangkok
  • bussresa till/från arlanda
  • hotell under fullmoon partyt
  • försäkringsalternativ
  • ta sprutor


snyggsyster i bali
ooh, ge mig hälften av brännan and i'll be more than grateful!

RSS 2.0