26 jan - freshin' up the music

29 timmar kvar då... jaha ja, feels unreal!
sitter här och försöker få min mp3 att ha musik i sig som man vill lyssna på, som man förhoppningsvis inte tröttnar på för fort eftersom det inte kommer vara hellätt att byta mjuuzik.

det går ganska fint, men är rädd att jag vill ha mer plats för musik...
nu blir det iaf godnatt!

24 jan - packa?

3 dagar kvar och alexandra har precis börjat packa, haha. inte likt mig alls, brukar börja så fort det bara finns något att packa. men jag märkte att det var ganska svårt att få ihop det ändå. vilka short kommer jag använda? vad blir alldeles för varmt? det är inte som när man packar för serbien i 2 månader, för då tar man med sig hela garderoben, men jag känner inte för att bära den på ryggen i 3 månader. jag vill ha med mig alla sommarkläder, så sjukt sugen på dem nu, men samtidigt så vet jag att allting finns att köpa där också, onödigt att dra med sig för mycket. så jag får försöka hålla händerna i styr, annars är mamma alltid bra på att hugga ner min packning.

nu måste jag fortsätta med packningen!
NO QUITTER, GO GETTER!

 

3 days - BAZINGA!

 


22 jan - festen

nu är jag precis hemkommen från nöjesnytt festen som anordnades för att ge priser till årets det ena med det femte. vi, SCORETT, var nominerade till årets skobutik, men Nilson snikade åt sig det priset tyvärr. vi hade en trevlig kväll om man bortser från besvikelsen som vi alla kände en liten stund. kvällar som denna, när man umgås med jobbet utanför jobbet så märker man ännu mer vilken tur jag har med mina jobbarkompisar! det är helt otroligt verkligen att alla är så härliga, och vilken chef! vi kan skatta oss otroligt lyckliga!

under kvällen blev det många "oh shit alex! du åker verkligen snart!" det är så sjukt att folk omkring mig tänker på det mer än vad jag gör. man tycker att det borde vara i mitt huvud hela tiden, men icke! jag förstår nog inte riktigt vad som väntar mig. livets resa?

så frågade annika mig vad jag ska ha för skor med mig, det är ta mig fasiken inte ett lätt val. om inte ens ägarinnan till scorett vet vad jag ska ha på fötterna, hur ska jag bestämma mig då? dagens feta i-landsproblem!

aja, nu sitter jag iaf här i sängen och äter min max original burgare och det känns som jag flyger, och nej, inte för peter och annika köpte drink hit och drink dit till oss, utan för jag sitter och tänker på att jag om 6 dagar faktiskt är i värmen. VÄRMEN, fattar ni? vet vi ens vad det betyder nu efter dessa sjuttioelva månader med kyla? tänk, om 6 dagar är jag på andra sidan jorden och går ute i shorts och linne. det är inte klokt alltså!

ska nog ta och sova nu, för imorgon blir det jobb i city 9.30-15!

denna hamburgaren är i min mage när jag deckar strax,
fetbra avslutning på kvällen! ;D

21 jan - countdown continues, six to go!

6 dagar! mindre än en vecka kvar tills vi plågas på långa resan neråt!
det betyder att vi om 1 vecka är i värmen! 1 VECKA! INSANE!

eftersom det inte är många dagar kvar så har jag försökt få en del gjort:
  • klippt av allt håret så det inte ska äcklas sönder i solen och saltvattnet
  • fixat med visa kort
  • köpt nödvändigheter
  • storstädat mitt rum så mamma inte behöver när jag åkt, drömunge är jag fan
man jag har fortfarande inte bestämt om jag ska ha med mig min iphone eller inte, det är ju bra mtp VIBER och WiFi, men undra om det är värt att släpa runt på klumpen och vara rädd att tappa den i sanden varje sekund... nja, det lutar nog åt att min gamla sony ericsson får följa med och se asien.

juste! vi har bokat flyg till phuket, på lördag runt 16.00 (lokal tid) så flyger vi från bangkok mot phuket, får se hur vi gillar läget där, hur länge vi håller oss kvar. efter phuket blir det iaf phi phi islands också. iaf den planen vi pratat om, men man vi vet inte säkert var vi tar vägen.

patong beach road, phuket


11 jan - hotel @ koh phangan

Haad Yao Bayview Resort & Spa



här kommer vi befinna oss mellan 17 och 21 februari :)
det är bara detta och hotellet i bangkok första natten som vi bokat innan vi drar iväg.
i bangkok har vi bokat för det känns skönt att veta var man ska ta vägen efter den långa resan och veta att man har någonstans att sova ut innan vi drar oss mot phuket den 29 jan.

hotellet på koh phangan har vi bokat för att vara säkra på att vi har
någonstans att sova under partyt eftersom det sägs vara överfullt med folk.

10 jan - allt känns tipp topp!

nu har vi precis haft ett sånt där fint möte med gänget, diskuterat igenom packning, lite resrutt och praktiska grejer. det är så jävla skönt, nu är allting verkligen klart! det är bara att packa snyggväskan och sen ladda inför bussresan till sthlm sen 13 timmar till BANGKOK!
resplanen för den 27 januari ser ungefär ut såhär, svenska tider:
  • 06.20 - swebus avgång från stationen jkpg
  • 12.30 - på arlanda
  • 14.55 - flyg till qatar
  • 21.10 - framme i qatar
  • 22.50 - flyg till bangkok
  • 05.35 - framme i bangkok
så ni har lite koll på var vi befinner oss, haha!
alltså 17 dagar, det är lika länge som man är borta på en charterresa typ, det är INGENTING!
som wajfi sa, snart är det 1 dag! jalla jalla dagen kom kom kom till mig!!

06 jan - three weeks to go

då har jag druckit första magvaccinet idag, det är läskigt hur snabbt det närmar sig alltså!

ikväll blir det en mysig avskedsfika med cissi som flyttar till aus på lördag, känns konstigt när någon från ens umgänge bara ska byta plats sådär, men när vi kommit hem så är hon bara borta ytterliggare 4 månader sen leker vi alla som vanligt igen!



bild från nyår


vilka tjejer alltså, för fan guld värda.
bara sofia som fattas så har vi alla peeerlor på samma ställe!

RSS 2.0